Top

Ferratum -

★★★★★
★★★★★
Excelente 4.5/5
 • Suma min
 • Suma max 1,900 lei
 • Dobânda 1.29% pe zi
 • Perioada 45 zile
 • Vârstă minimă 18
 • Aprobare 10 min
 • Primul credit 1.29% pe zi
★★★★★
★★★★★
Excelente 4.5/5

Benefits

 • Cererea de credit se completeaza online
 • Primul Credit 1.29% pe zi
Exemplu de calcul: 
Pentru 1.500 lei credit, pe o perioada de 6 luni, rata dobanzii 144%, DAE 297.01%, comision analiza 200 lei, rata lunara 413.48 lei, total de rambursat 2.480.88 lei.

Nume companie

FERRATUM ROMANIA IFNSA​

Telefon

0219090

Email

office@ferratum.ro​

Adresa

Bucharest, 060783, sector 6, Soseaua Virtutii, no. 19D, et. 5​

Luni - Veneri

09: 30-18: 30​

Sambata - Duminica

09: 30-13: 00​

Prezentare Generală Ferratum

Ferratum România face parte din grupul internațional Ferratum Group, care este un inovator global în industria tehnologiei financiare și în industria creditelor mobile.
Până în prezent, grupul a acordat împrumuturi la peste 2 milioane de clienți, și are peste 4,3 milioane de utilizatori în lume. Compania susține împrumuturile responsabile, asigură condiții de împrumut transparente și sprijină clientul în luarea celei mai bune decizii.

Ferratum România își propune să acorde împrumuturi rapide în condiții transparente, cât mai convenabile pentru clienți. Se oferă soluții rapide de credit pentru nevoi urgente în condiții comfortabile, documentație minimă și cel mai scurt timp de decizie pentru aprobarea unui credit. La fel ca majoritatea altor împrumuturi IFN, tot procesul de aplicare se face online, iar timpul de procesare este foarte scurt și simplu. Suma maximă a unui împrumut este de până la 12.000 de lei, cu perioada de rambursare de până la 12 luni. Poți solicita credit în 2 minute* din contul tău de client (începând cu al doilea credit).

Primul credit la Ferratum (ca și client nou) este cu 0% DOBÂNDĂ (cost: 0 RON), dacă este rambursat până la scadență!

* Oferta Primul credit gratuit se adresează doar clienților noi în cadrul grupului Ferratum – nu se aplică niciunui client ce a mai avut cel puțin un credit la orice altă entitate parte a Ferratum Grup.

Avantajele împrumutului de la Ferratum

 • Poți alege între un CREDIT pe terment scurt sau un CREDIT ÎN RATE de până la 12.000 RON.
 • Nu este nevoie să te deplasezi la ghișeu, trimiți cererea 100% online.
 • Poți solicita credit în 2 minute din contul tău de client (începând cu al doilea credit).

Poți solicita credit în 2 minute din contul tău de client (începând cu al doilea credit).

 • Trebuie să ai minim 21 de ani și să nu ai datorii în Biroul de Credit ​
 • Să ai venituri lunare pe care le poți dovedi prin documente ​
 • Nu este necesar să ai cont sau card bancar pentru a solicita un credit rapid la Ferratum - banii se pot ridica și cash de la anumite ghișee bancare ​
 • Trebuie să ai un număr de telefon personal și o adresă de email validă
 • Să ai la îndemână o copie a cărții de identitate și a dovezii veniturilor (extras cont, adeverință salariu, talon de pensie, etc) pentru a le încărca direct pe site la finalul completării solicitării de credit​

Exemplu reprezentantiv

Pentru un credit acordat de 3.000 RON pe o perioadă de 12 luni, costul total al creditului este de: 3.199,2 RON, DAE maximă: 297,03%. Rata anuală a dobânzii: 144%, iar suma totală de rambursat este de 6.199,20 RON.

Cum să aplici pentru un credit

Aplicarea pentru un credit este foarte simplă. Trebuie să dai click pe creditul la care dorești să aplici de pe pagina noastră de împrumuturi, după ce în prealabil ai luat în considerare diferitele opțiuni de credit luând în calcul factori precum: limitele de finanțare ale creditului, perioada de rambursare, rata dobânzii etc.

După ce dai click pe butonul „Solicită împrumutul” sau „Vizitează compania”, vei fi redirecționat către site-ul Ferratum, unde trebuie să completezi informațiile personale și să aștepți aprobarea împrumutului de către creditor. La scurt timp după aceea, banii vor fi trimiși direct în contul tău.

Procesul de aplicare în sine nu va dura mai mult de câteva minute și va fi aprobat pe loc.

Este necesar să conștientizezi faptul că doar prin completarea informațiilor personale și prin solicitarea unui împrumut, nu ai nicio obligație în legătură cu creditul. Abia după ce vei primi decizia de aprobare a creditului de la creditor și vei trimite acordul de credit semnat înapoi creditorului, vei primi împrumutul și vei deveni clientul companiei.

Metode de rambursare

Unul dintre beneficiile împrumutului de la Ferratum este rambursarea ușoară. Există 3 moduri în care poți rambursa suma de bani împrumutată.

 • Debit direct, dacă ai un card bancar legat la contul tău online – la data scadentă, IFN-ul va trage automat din cardul tău suma cu care te-a împrumutat, plus dobânzile aferente​
 • Transfer bancar prin ordin de plată, de la oricare bancă, într-unul din conturile Ferratum​
 • Cu ajutorul cardului bancar, plătind factura care se regăsește în contul personal online​

Reține că unele dintre opțiunile de rambursare, cum ar fi transferul bancar, ar putea dura până la 24 de ore în zile lucrătoare. Prin urmare, îți recomandăm să plătești rata cu câteva zile înainte de data scadentă din motive de securitate.